Timberland-éknél is megérkezett a karácsony, itt a limitált szériás ciki bakancs

Posted on 2018-11-28 by B. Szabó Lívia

Nagyon szeretem a karácsonyt és a munkám miatt már egészen korán elkezdek készülni rá. Míg mindenki más a háta közepére nem kívánja ezt az ünnepet, addig én már szeptemberben azon vekengek, hogy mi menjen be a fa alá, mi lesz majd a karácsonyi menü, vajon milyen színvilága legyen az egész hacacárénak. És akkor ott van még a terítés, a dekor, a csomagolóanyag, a filmek és zenék listája, party cuccok beszerzése, és még sorolhatnám. Érdekes, hogy a legtöbb ismerősöm azt állítja, hogy ki nem állhatja ezt az egész őrületet. Nos, ők vagy igazi vérbeli Grinch-ek, vagy csak azért mondják, hogy nem szeretik, mert valamiért úgy érzik, hogy ezt kell mondaniuk.

Mindegy is, hogy mi az igazság, de egy dolog biztos. Timberland is imádja az ünnepeket. Egyik nap az Instagramon tallóztam, amikor megláttam azt a bizonyos limitált szériás lépőt, amiért valószínűleg megindul majd a sneaker rajongók tábora. Még akkor is, ha ez a darab nem egy szó szoros értelemben vett sneaker, hanem egy klasszikus, vastagtalpú bakancs. Timberland-nek hála, most már nem csak ciki pulcsit lehet felvenni szenteste, hanem ciki cipőt is. Lehet, hogy ezt a kis karácsonyi csodát érdemesebb lenne egy dobozban őrizgetni a szekrény mélyén. Limitált szériás mivolta egy idő után elég sokat hozhat a konyhára, ha valaki érintetlenül hagyja gyarapodni az árát.

Én személy szerint nehezen bírnám megállni, hogy belebújjak és kimenjek a hóba. Viszont sajnos nem fog fejtörést okozni ez a dilemma, mert egyik európai országban sem lehet hozzájutni. Csak a .com-os hivatalos honlapon elérhető és egyes amerikai boltokban, tehát kizárólag US-en belül van szállítás. Nem akartam belenyugodni, mert gondoltam, hogy esetleg lehetne belőle egy frankó karácsonyi ajándék a fa alá, ezért írtam az amerikai és német csapatnak, de sajnos lepattantam róluk. Végleges választ kaptam.

Bizony ez a limitált szériás bakancs nem lépi át Amerika határait. Sírok.

Viszont, ahogy a német oldalon mászkáltam, megakadt a szemem egy Design your own feliraton. Megnéztem magamnak, hogy mit tud és elégedetten nyugtáztam, hogy Timberland is rálépett arra az útra, ami az utóbbi időben elkerülhetetlen. Annyira nagy az igény arra, hogy magunknak szabjuk személyre a termoszt, karórát, vagy táskát, hogy ebből semmiképpen nem maradhat ki a cipőnk. Ha kedvem tartja, akkor bármilyen színt össze tudok kutyulni az én egyedülálló topánomhoz. Ezzel az alkalmazással szerintem napokig ki tudnám tölteni az időmet. A jó hír, hogy bár nem jutok hozzá az idei karácsonyi csillagfény csoda bakancshoz, de ha kedvem tartja, akkor kreálhatok magamnak egy saját csodát.