Bag-all – az egész világunk belefér ezekbe a vászontáskákba

Posted on 2020-07-05 by B. Szabó Lívia

New York olyan sok szépet tartogat azoknak, akik szeretik a divatot. Íme itt egy újabb gyöngyszem, ami minden rendmániás pakolóbajnok szívét megdobbantja. 

Már nagyon régen nem írtam, pedig biztos, hogy ezer olyan divattal kapcsolatos téma hevert azóta a földön, ami megérte volna, hogy kinyissam a laptopot. Már-már azon gondolkodtam hogy miért is írom ezt a blogot, mert lássuk be, sokkal rendszeresebben kellene tartalmat  gyártanom ahhoz, hogy tisztességesen beszippantson a Google, és egyéb algoritmusok, és mondjuk legyen, aki olvassa. 

Minden esetre ma találtam valamit, amit meg kell mutatnom nektek is. Én teljesen lázba jöttem tőle, és ez részben annak köszönhető, hogy minden apró-cseprő cuccomat szeretem a maga helyén, gondos odafigyeléssel tartani. Ha valaki inkább azt kedveli, hogy az egész élete szanaszét hever, akkor ez a cikk nekik nem lesz felüdülés. Most inkább azoknak írok, akik esetleg sokat utaznak, és fontos nekik, hogy a bőröndben szisztematikus fegyelem uralkodjon, vagy a gardróbszekrényben szeretnek katonás rendet tartani. 

Sokan idegrohamot kapnak, hogy amit hangosan kimondanak az okostelefonjuk közelében, az hamarosan megjelenik majd hirdetésként valamelyik felületen. Na velem is éppen ez történt, de most megköszönöm az égieknek. Ma csomagoltam a bőröndöm, és a rengeteg cipőm között, amit próbáltam betuszkolni elrikkantottam magam, hogy én biztosan veszek magamnak ilyen utazáshoz való cipős zsákokat. Ezzel a lendülettel már mentem is tovább, és nettó három óra múlva az instagramon felugrott az, amiről mindig is álmodtam. Vászonzsákok, melyekbe az egész világom belefér. 

A Bag-all márkanév mögött egy fantasztikus ötlet húzódik. Egy kicsit menjünk is vissza az időben, 2013-ban Jennifer Jansch svéd stylist és vállalkozó indította el a Bag-all ötletet, első körben csak vászonból készült ajándéktasakokat készített, mert szerette volna, ha nem megy annyira sok papír és csomagolóanyag a szemétbe minden egyes ajándékozás alkalmával. Majd később, nem is olyan sokára kinőtte magát és utazáshoz, gardrób rendszerezéshez, fürdőszobai piperék, vagy babaholmik tárolására alkalmas zsákokat készített, méghozzá igen megnyerő dizájnnal. 

Az első üzletet Manhattan-ben nyitotta meg, de ma már több, mint 30 országban értékesítik ezeket a termékeket, mint például Svédországban, Ausztráliában, Korea-ban. De ha esetleg abban az országban pont nincs, ahol lakunk, akkor sem kell nagyon elkeseredni, mert bárhova kiszállítanak. Itt viszont arra kell vigyázni, hogy ha USA-n kívül rendelünk, akkor lehetséges, hogy vámot kell rá pluszban még fizetni, ennek érdemes előtte utánanézni. Illetve mindenképpen érdemes a rendelésnél azt bejelölni, hogy Fedex vagy UPS kézbesítse a csomagot, mert ezekért a kettőért vállal teljeskörű garanciát a cég is, hogy ajtótól-ajtóig érkezik. Ha az USPS-t jelöljük be, akkor csak az USA határáig vállal garanciát a gyártó, és ha azon kívül elvész a rendelés, akkor annak vételárát nem térítik vissza. Szóval Fedex vagy UPS csakis. 

Na és most nézzük, hogy miket is tartalmaz a Bag-all kínálata. Vannak itt olyan textil ajándéktasakok, amikkel elindult maga a vállalkozás, de a termékek között vannak olyan zsákok, amikbe bele tudjuk tenni a fehérneműt, fürdőruhát, mindenféle lábbelit. A tengerpartról jövet a vizes ruhákat el lehet szeparálni a száraztól. 

Természetesen minden utazásnál kell egy zsák a szennyesnek is. Illetve kinek ne kéne külön tasak a töltőnek, szemüvegnek, ékszereknek, vagy a “privát” dolgoknak, amit jobb, ha nem is tudunk mi van benne. Ha van gyerekünk vagy kutyánk, akkor nekik is jár a külön tatyó mindenféle cuccukhoz. Nem is nagyon tudom felsorolni itt az összes terméket, mert több, mint 200 darab van a kínálatban, szóval arra buzdítok minden betegesen rendszerető hasonszőrűt, hogy egy finom csésze tea mellett huppanjon le a gép elé, és nézze meg a weboldalt

Ha szeretnénk még személyesebbé tenni az egészet, akkor lehetőség van a monogramunkat, vagy a nevünket kiírni a táskákra. 

Az árát tekintve persze nem annyira nagyon olcsócska, de talán egyszer kell beruházni rá, mert elég tartósnak tűnik. Legalábbis tartósabb, mint egy műanyag zacsi, és ezzel is hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb világhoz.